Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση συμμετοχής


3ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3


Ο σύλλογος αποφοίτων του Αρσακείου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο Φυσ.Αγωγής των σχολείων, διοργανώνει Τουρνουά  Μπάσκετ «3 on 3»  παιδιών ηλικίας 11-12-13 ετών(γεννηθέντες 2001-2002-2003).
Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο των Αρσακείων σχολείων Θεσσαλονίκης.
Η διοργάνωση έχει ψυχαγωγικό ,κοινωνικό, εκπαιδευτικό χαρακτήρα και φιλοδοξεί να φέρει τα παιδιά  των μικρών ηλικιών κοντά στον αθλητισμό .
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν .
Χώρος διεξαγωγής το σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο των Αρσακείων σχολείων στους Ελαιώνες Πυλαίας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής


          Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί τις παραπάνω χρονολογίες.(μικρότερα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε ομάδες στις οποίες συμμετέχουν τουλάχιστον 2 άλλα παιδιά γεννηθέντα 2001-2002-2003)
 Οι ομάδες μπορούν να είναι και μικτές.(μικτές τόσο σε ηλικία όσο και σε φύλλο)  Η κάθε ομάδα μπαίνει αυτομάτως στην κατηγορία στην οποία ανήκει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της
Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μέχρι 5 παίκτες το ανώτερο και 3 παίκτες το κατώτερο.  (3 βασικοί και 2 αναπληρωματικοί), και θα πρέπει να συνοδεύεται τουλάχιστον από έναν ενήλικα-γονέα  ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ομάδα.
Κάθε παίκτης υποχρεούται να φέρει έγγραφο που να αποδεικνύει την ηλικία του (πάσο-βεβαίωση σχολείου κλπ)
Θα ενημερωθείτε για τον τρόπο διεξαγωγής του Τουρνουά ( νοκ άουτ ,όμιλοι  play off κλπ), μόλις ολοκληρωθούν οι συμμετοχές των ομάδων.
Γι αυτό θα σας παρακαλούσαμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου  στο fax : 2310322843 
στο e-mail arsakiades@gmail.com 
η ηλεκτρονικά στο http://arsakeia3on3.blogspot.gr/p/blog-page_20.html 
για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα του Τουρνουά.
Πληροφορίες στο  τηλ.: 2310304000,(εσωτερικό 472)  κ. Τσιτσιλιάνος Ιωάννης 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου